Dejan Lučić: Tajne lopovskog zanata (bestseler) Domla-Publishing, Novi Sad, 1992-1993.

xxxDejan Lučić: Tajne lopovskog zanata (bestseler) Domla-Publishing, Novi Sad, 1992-1993.

Autor jugoslovenskog bestselera: politikolog iz Beograda, pisac Dejan Lučić (rođen 1950). Tiraž knjige prodat je tokom 1993. godine, nema na lageru novosadske izdavačke kuće "Domla-Publishing".

 

 

IZDAVAČKA KUĆA "DOMLA-PUBLISHING", NOVI SAD

Uspešna poslovna saradnja sa piscem bestselera Dejanom Lučićem

(1991-1998)

Na slici, sleva: glavni i odgovorni urednik, osnivač i strategijski producent izdavačke kuće "Domla-Publishing" iz Novog Sada, dr Milivoje Došenović, sa beogradskim piscem, žurnalistom i politikologom Dejanom Lučićem (snimljeno u Beogradu, 1991. godine). Na slici desno: pisac bestselera Dejan Lučić iz 1998. godine. Novosadska izdavačka kuća "Domla-Publishing" bila je izdavač, producent i nosilac plasmana dva Lučićeva bestselera: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" (1991, 1998), i knjige "Tajne lopovskog zanata",  objavljene, štampane i publicirane u 6 izdanja (Novi Sad, 1992-1998).

 

Pisac knjiga o beogradskom i evropskom podzemlju, politikolog Dejan Lučić (1950) iz Beograda, i njegova knjiga-bestseler "Tajne lopovskog zanata" (5. izdanje). Knjigu je objavila i publicirala PRVA privatna izdavačka kuća u AP Vojvodini "Domla-Publishing" iz Novog Sada sa glavnim i odgovornim urednikom i strategijskim producentom  dr Milivojem Došenovićem. Recenzent knjige bio je prof. dr Jovo Radoš, filozof.

 

PRVA PRIVATNA IZDAVAČKA KUĆA U VOJVODINI