Dr Milivoje Došenović: ZBIRKA PESAMA SA REFRENOM - za kompozicije narodne i zabavne muzike (E-book, 6. elektronsko izdanje 2013)

xxxDr Milivoje Došenović: ZBIRKA PESAMA SA REFRENOM - za kompozicije narodne i zabavne muzike (E-book, 6. elektronsko izdanje 2013)

Autor književnog dela: dr Milivoje Došenović, književnik i pesnik, redovni član Društva književnika Vojvodine

 

"Zbirka pesama sa refrenom", štampano izdanje iz 2009. godine. Autor ovog književnog dela je dr Milivoje Došenović, a izdavač "Domla-Publishing" iz Novog Sada.

 

NAPOMENA: Kompletno delo se može otvoriti pronalaženjem na ovom našem veb-sajtu, u kategoriji: "IZDAVAČKA KUĆA", "DELA", u rubrici "O NAMA", kao i u ostalim kategorijama našeg veb-dizajna, gde se sa pokretom linka može pregledati cela knjiga u elektronskoj formi pod nazivom: "ZBIRKA PESAMA SA REFRENOM" (6. elektronsko izdanje, E-book, 2013). Knjiga je zaštićena autorskim pravima, a za korišćenje tekstova potrebna je pismena saglasnost od izdavačke kuće ili autora knjige. Sve informacije putem telefona izdavača: 021/6334-957, 064/128-9745, ili na I-mejl autora knjige: drmilivojedosenovic@gmail.com

 

 

 

Da biste otvorili knjigu - pritisnite levim klikom miša na velike korice 

Da biste otvorili knjigu - pritisnite levim klikom miša na velike korice