Dr Milivoje Došenović: Doktorska disertacija Stanje izdavaštva i nivo korišćenja sportske literature u Republici Srbiji (2. E-book, 2013)

xxxDr Milivoje Došenović: Doktorska disertacija Stanje izdavaštva i nivo korišćenja sportske literature u Republici Srbiji (2. E-book, 2013)

Autor, dr Milivoje Došenović: Doktorska disertacija "Stanje izdavaštva i nivo korišćenja sportske literature u Republici Srbiji". Prvo elektronsko izdanje objavljeno je 19. septembra 2007. godine. Doktorska disertacija je javno odbranjena 2007. godine na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu. Članovi komisije: prof. dr Dragan Koković, predsednik komisije (Katedra za sociologiju kulture Filozofskog fakulteta u Novom Sadu), prof. dr Zlatko Ahmetović, član komisije (dekan Fakulteta za sport i turizam u Novom Sadu), i prof. dr Dušan Perić, mentor (Katedra za metodologiju Fakulteta za sport i turizam, TIMS u Novom Sadu). Doktorska disertacija je obima 386 stranica, objavljena na Internetu i u 2. elektronskom izdanju (E-book, 2013. godine). Njeni linkovi mogu se otvoriti na veb sajtu izdavačke kuće "Domla-Publishing" Novi Sad, i u ovoj rubrici nakon pregleda izvoda fotografija,  kao i u kategorijama: "O NAMA", "IZDAVAČKA KUĆA" u rubrici "DELA", kao i u ostalim kategorijama veb-dizajna izdavačke kuće "Domla-Publishing" iz Novog Sada.

 

 

Dr Milivoje Došenović - na Crnogorskom primorju - poluostrvo Sveti Stefan

(Snimljeno sredinom avgusta, 1990)

 

Fakultet za sport i turizam (TIMS) u Novom Sadu

(Iz foto-arhive dr Milivoja Došenovića, književnika)

 

Komisija za odbranu Doktorske disertacije: "Stanje izdavaštva i nivo korišćenja sportske literature u Republici Srbiji",  dr Milivoja Došenovića. Sleva: prof. dr Zlatko Ahmetović, dekan Fakulteta za sport i turizam (TIMS) u Novom Sadu, prof. dr Dragan Koković, predsednik komisije (Katedra za sociologiju kulture Filozofskog fakulteta u Novom Sadu), i desno: prof. dr Dušan Perić, mentor (Katedra za metodologiju TIMS). Snimci: Aleksandar Agić, kamerman novosadske  "TV Kanal 9", u Novom Sadu, svečana sala TIMS, 19. septembra 2007.

 

Dr Milivoje Došenović, na Fakultetu za sport i turizam - TIMS, Novi Sad

(Snimak: Aleksandar Agić, "TV Kanal 9", Novi Sad, 19. septembra 2007)

 

Izvod iz foto-arhive novosadske izdavačke kuće "DOMLA-PUBLISHING"

(Svi snimci: Aleksandar Agić, kamerman novosadske "TV Kanal 9", Novi Sad, 19. septembra 2007)

 

 

Sleva: prof. dr Dušan Perić, poznati srpski naučnik iz oblasti metodologije istraživanja, kineziologije, i redovni profesor na Fakultetu za sport i turizam (TIMS) u Novom Sadu. Na desnoj slici: dr Milivoje Došenović, književnik i doktor sportskih nauka, sa prof. dr Dušanom Perićem (snimci: Aleksandar Agić, kamerman "TV Kanal 9", u svečanoj sali naučno-kulturne ustanove Matica srpska, Novi Sad, 27. januara 2008).

 

 

 

Da biste otvorili link - kliknite levim tasterom miša

na velike korice 

 Da biste otvorili link - kliknite levim tasterom miša 

na velike korice 

 

 

Dr Milivoje Došenović (snimci u Novom Sadu iz 2020, 2021. godine)

 

DA BISTE OTVORILI KNJIGU - KLIKNITE LEVIM TASTEROM MIŠA NA VELIKE KORICE

DA BISTE OTVORILI KNJIGU - KLIKNITE LEVIM TASTEROM MIŠA NA VELIKE KORICE

 

  Književno i naučno delo: "Veliki ilustrovani leksikon svih sprotova" (18. dopunjeno izdanje iz 2021. godine)