Dejan Lučić: Tajne lopovskog zanata (bestseler) Domla-Publishing (Novi Sad, 6. izdanje, 1998)

xxxDejan Lučić: Tajne lopovskog zanata (bestseler) Domla-Publishing (Novi Sad, 6. izdanje, 1998)

Autor knjige-bestselera: politikolog Dejan Lučić, žurnalist, Beograd. Recenzent knjige: prof. dr Jovo Radoš (Gajdobra, 1949), sociolog i filozof, Univerzitet u Novom Sadu. Izdanje knjige je prodato 1998. godine, nema na lageru novosadske izdavačke kuće "Domla-Publishing".

 

 

IZDAVAČKA KUĆA "DOMLA-PUBLISHING", NOVI SAD

(Poslovna saradnja sa piscem bestselera Dejanom Lučićem)

(1991-1998) 

 

Na slici, sleva: glavni i odgovorni urednik i strategijski producent prve privatne izdavačke kuće u AP Vojvodini "Domla-Publishing" iz Novog Sada, dr Milivoje Došenović, sa beogradskim književnikom, žurnalistom i politikologom Dejanom Lučićem (snimljeno u Beogradu, 1991. godine). Na slici desno: Dejan Lučić iz 1998. godine. Novosadska izdavačka kuća "Domla-Publishing" bila je izdavač, producent i nosilac plasmana dva Lučićeva bestselera: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" (iz 1991), i knjige "Tajne lopovskog zanata", koja je štampana u 6 izdanja, u periodu 1992-1998. 

 

 

Lična posveta Dejana Lučića, politikologa i pisca bestselera - dr Milivoju Došenoviću, osnivaču, glavnom i odgovornom uredniku novosadske izdavačke kuće "Domla-Publishing", kao jednom od prvih izdavača njegovih bestselera za veliku državu Jugoslaviju: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" i knjige "Tajne lopovskog zanata", koje su objavljene u Novom Sadu i svi tiraži prodati u periodu 1991-1998. godine. 

 

Sleva: korice knjige-bestselera beogradskog pisca i žurnaliste politikologa Dejana Lučića:  "Tajne lopovskog zanata" (izdanje iz 1993). Na fotografiji desno: prof. dr Jovo Radoš, sociolog i filozof (rođen u Gajdobri 1949), Univerzitet u Novom Sadu, recenzent Lučićeve  knjige "Tajne lopovskog zanata" (snimak iz 1993). 

 

Centar Novog Sada, Zmaj-Jovina ulica (snimak: dr Milivoje Došenović, 8. oktobra 2014)

 

 

ZLATNI JUBILEJ - 40 GODINA NEPREKIDNOG I PROFESONALNOG RADA PROVEDENOG U IZDAVAČKOJ I KNJIŽARSKOJ OBLASTI NEKADAŠNJE VELIKE  I UGLEDNE DRŽAVE SFRJ I  REPUBLIKE SRBIJE (1976 - 2016) 

SA NAJDUŽIM STAŽOM U IZDAVAČKO-KNJIŽARSKOJ OBLASTI

EKS JUGOSLAVIJE I REPUBLIKE SRBIJE (1976 - 2016)

Dr Milivoje Došenović, književnik, glavni i odgovorni urednik, osnivač i strategijski producent  PRVE privatne izdavačke kuće u AP Vojvodini "Domla-Publishing" iz Novog Sada - 22. juna 2016. godine svečano je obeležio punih 40 godina profesionalnog i neprekidnog rada u izdavačko-knjižarskoj oblasti nekadašnje velike države Jugoslavije i današnje Republike Srbije (22. VI 1976 - 22. VI 2016).

 

Svečano obeležavanje Zlatnog jubileja - 40 godina neprekidnog i profesionalnog rada u izdavačko-knjižarskoj oblasti države SFRJ i Republike Srbije, sa kroki-promocijom najnovijeg kapitalnog izdavačkog projekta "MIHAJLO PUPIN - njegov život i njegovo delo" (romansijerska monografija) 7. dopunjenog i štampanog izdanja. Na slici u sredini: dr Milivoje Došenović, glavni i odgovorni urednik, strategijski producent i osnivač PRVE privatne izdavačke kuće u Vojvodini "Domla-Publishing" - sa najbližim poslovnim saradnicima (snimak: Aleksandar Agić, kamerman "TV Panonija" iz Novog Sada, u restoranu "Dunavac" kod Futoga, 3. juna 2016).

 

  

 

 

 KNJIGOM, KULTUROM, SVETOSAVLJEM, NAUKOM I SPORTOM - BRANIMO SE OD SUBKULTURE I RIJALITIJSKOG KIČA!