Dejan Lučić: TAJNE ALBANSKE MAFIJE i jugo podzemlja (knjiga bestseler), Domla-Publishing, 1. izdanje, Novi Sad, 1991.

xxxDejan Lučić: TAJNE ALBANSKE MAFIJE i jugo podzemlja (knjiga bestseler), Domla-Publishing, 1. izdanje, Novi Sad, 1991.

Autor knjige-bestselera: politikolog Dejan Lučić, književnik iz Beograda. Recenzenti: prof. dr Miroljub Jevtić, istoričar i islamolog, Gojko Medenica, nekadašnji načelnik policije za Autonomnu pokrajinu Kosmet. Knjigu bestseler objavila je "Domla-Publishing" iz Novog Sada, prvo izdanje 1991. godine, a drugo izdanje 1998. Oba izdanja su rasprodata, nema na lageru izdavačke kuće.

 

Sleva: dr Milivoje Došenović, glavni i odgovorni urednik i strategijski poducent novosadske izdavačke kuće "Domla-Publishing", sa piscem bestselera beogradskim književnikom i politikologom Dejanom Lučićem (snimljeno u Beogradu, 1991), i sa desne strane: Dejan Lučić, iz vremena najvećeg spisateljskog uspona 1998. godine u Beogradu. Izdavačka kuća "Domla-Publishing" bila je izdavač Lučićevih knjiga: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" u 2 izdanja, i bestselera "Tajne lopovskog zanata" u 6 izdanja. Lučićeve knjige objavljene su ukupno u 8 izdanja, u periodu 1991-1998. godine, a glavni producent i distributer za SFRJ bila je  izdavačka kuća "Domla-Publishing" iz Novog Sada, sa strategijskim menadžerom dr Milivojem Došenovićem.

 

Sleva: pisac bestselera, politikolog Dejan Lučić (snimak iz 1992), i na slici desno: prof. dr Miroljub Jevtić, recenzent knjige-bestselera: "TAJNE ALBANSKE MAFIJE I JUGO PODZEMLJA", autora beogradskog žurnaliste i književnika Dejana Lučića. Prof. dr Miroljub Jevtić, rođen je u Vranju 1955. godine, Republika Srbija. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, magistrirao na Pravnom fakultetu, a doktorirao na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u Beogradu. Prof. dr Miroljub Jevtić je prvi pokretač u Jugoslaviji, Evropi i svetu, koji je doprineo da se predmet "politička religija" uvede u nastavu svih svetskih fakulteta. Autor je više knjiga i publikacija iz oblasti islamizma, pojmu džihada i albanskog terorizma, redovni je profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Prof. dr Miroljub Jevtić je dao izvanrednu recenziju za Lučićev bestseler "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja", zajedno sa Gojkom Medenicom, nekadašnjim načelnikom policije za Kosovo i Metohiju.

 

 

PRVA PRIVATNA IZDAVAČKA KUĆA U VOJVODINI