Dejan Lučić: TAJNE ALBANSKE MAFIJE i jugo podzemlja (knjiga bestseler), Domla-Publishing, 1. izdanje, Novi Sad, 1991.

xxxDejan Lučić: TAJNE ALBANSKE MAFIJE i jugo podzemlja (knjiga bestseler), Domla-Publishing, 1. izdanje, Novi Sad, 1991.

Autor knjige-bestselera: politikolog Dejan Lučić, književnik iz Beograda. Recenzenti: prof. dr Miroljub Jevtić, istoričar i islamolog, Gojko Medenica, nekadašnji načelnik policije za Autonomnu pokrajinu Kosmet. Knjigu bestseler objavila je "Domla-Publishing" iz Novog Sada, prvo izdanje 1991. godine, a drugo izdanje 1998. Oba izdanja su rasprodata, nema na lageru izdavačke kuće.

 

Sleva: dr Milivoje Došenović, glavni i odgovorni urednik i strategijski poducent novosadske izdavačke kuće "Domla-Publishing", sa piscem bestselera beogradskim književnikom i politikologom Dejanom Lučićem (snimljeno u Beogradu, 1991), i sa desne strane: Dejan Lučić, iz vremena najvećeg spisateljskog uspona 1998. godine u Beogradu. Izdavačka kuća "Domla-Publishing" bila je izdavač Lučićevih knjiga: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" u 2 izdanja, i bestselera "Tajne lopovskog zanata" u 6 izdanja. Lučićeve knjige objavljene su ukupno u 8 izdanja, u periodu 1991-1998. godine, a glavni producent i distributer za SFRJ bila je  izdavačka kuća "Domla-Publishing" iz Novog Sada, sa strategijskim menadžerom dr Milivojem Došenovićem.

 

Prof. dr Miroljub Jevtić, recenzent knjige-bestselera: "TAJNE ALBANSKE MAFIJE I JUGO PODZEMLJA", autora beogradskog žurnaliste i književnika Dejana Lučića. Prof. dr Miroljub Jevtić, rođen je u Vranju 1955. godine, Republika Srbija. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, magistrirao na Pravnom fakultetu, a doktorirao na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u Beogradu. Prof. dr Miroljub Jevtić je prvi pokretač u Jugoslaviji, Evropi i svetu, koji je doprineo da se predmet "politička religija" uvede u nastavu svih svetskih fakulteta. Autor je više knjiga i publikacija iz oblasti islamizma, pojmu džihada i albanskog terorizma, redovni je profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Prof. dr Miroljub Jevtić je dao izvanrednu recenziju za Lučićev bestseler "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja", zajedno sa književnikom Gojkom Medenicom, nekadašnjim načelnikom policije za Kosovo i Metohiju.

 

Politikolog Dejan Lučić, poznati jugoslovenski i srpski  pisac bestselera (snimak u Beogradu, 1992), i njegova svojeručna posveta koju je napisao osnivaču i glavnom i odgovornom uredniku izdavačke kuće "Domla-Publishing" iz Novog Sada, dr Milivoju Došenoviću - jednom od svojih prvih izdavača poznatih bestselera za teritoriju Jugoslavije: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" i knjige "Tajne lopovskog zanata".  

 

Posveta srpskog akademika prof. dr Rastislava V. Petrovića, jednog od najpoznatijih istoričara jugoistočne Evrope i Balkana - koju je svojeručno napisao dr Milivoju Došenoviću, glavnom i odgovornom uredniku i osnivaču novosadske izdavačke kuće "Domla-Publishing": "Dragom Milivoju sa zadovoljstvom i velikim poštovanjem zbog aktivnog rada na ujedinjenju srpskog naroda. Beograd, 22. II 1991. Rastislav Petrović"

  

Dr Milivoje Došenović, književnik, glavni i odgovorni urednik i osnivač PRVE privatne izdavačke kuće u AP Vojvodini "Domla-Publishing", bio je glavni i odgovorni urednik i strategijski producent dve knjige-bestselera autora Dejana Lučića, politikologa iz Beograda: "Tajne albanske mafije i jugo podzemlja" i "Tajne lopovskog zanata", koje je objavila novosadska izdavačka kuća "Domla-Publishing", u periodu 1991-1998. godine.

 

 

PRVA PRIVATNA IZDAVAČKA KUĆA U VOJVODINI